Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben lastig gesprek: "Gaat gewoon niet"

door: LHX
Junior Planckaert - Pauline Devos
Afbeelding bron: Instagram @devospauline

In 'Château Planckaert' zien we hoe de familie Planckaert de chambre d'hôtes achterlaat om zich volledig op hun zaken in Frankrijk te storten. Voor Junior Planckaert en zijn nieuwe vriendin Pauline De Vos is het een lastig moment.

"Het is iets moois dat je afsluit en je start met iets nieuws", zegt Pauline De Vos tegen Junior Planckaert over de verkoop van de chambre d'hôtes. Toch ziet ze wel een nadeel in het nieuwe hoofdstuk: ze zal nu helemaal naar Frankrijk moeten rijden om Junior te zien.

"Zes uur in de auto voor een weekend is vrij lang", stelt ze vast. "Zes uur heen, zes uur terug. Hebben we het ervoor over? Sowieso. Maar ik kan er niet elk weekend zijn. Dat is logisch. Ik heb hier ook plannen."

Ze beseft wel dat ze op lange termijn uiteindelijk een knoop zal moeten doorhakken. "Wat ik wel al weet, is dat Frankrijk nu onze bron van inkomsten wordt", klinkt het bij Junior.

"Maar snap je mij ook?", vraagt Pauline. "Met m'n job is dat supermoeilijk te combineren. Ik wil graag bij alles erbij zijn, maar dat gaat gewoon niet. Ik ga superleuke dingen missen. Maar we zullen zien, stap voor stap." "Als je elkaar graag ziet, raak je er altijd uit, denk ik", zegt Junior optimistisch.

Download nu de gratis app van Redactie24