Junior Planckaert laat zich uit over toekomst met vriendin Pauline na geruchten over breuk

door: COS
Junior Planckaert en Pauline De Vos
Afbeelding bron: Instagram @juniorplanckaert

Junior Planckaert ging in 2022 op zoek naar een vriendin. Dat deed het 'Château Planckaert' gezicht in het VRT 1-programma 'Junior op zoek naar de liefde'.

In tegenstelling tot veel bekende vrijgezellen die hem voorgingen, lukte het Junior Planckaert wel om de liefde te vinden in een tv-programma. Junior werd verliefd op Pauline De Vos.

Bijna twee jaar later zijn Junior en Pauline - ondanks hardnekkige geruchten over een breuk - nog steeds gelukkig samen. Vooral de afstand is een grote uitdaging voor Junior en Pauline.

Pauline woont in Celles in de provincie Henegouwen, Junior spendeert zijn tijd in de Ardennen en bij het kasteel in Lurcy-Lévis. "We pendelen vandaag nog steeds, want dat gaat goed zo", zegt Junior aan Het Laatste Nieuws.

"Plannen om samen te wonen, hebben we eigenlijk nog niet gemaakt. Ons hele leven bestaat uit planning en we zijn goede planners op dat vlak, dus momenteel vinden we een goede weg in hoe alles loopt. Als we klaar zijn om ons te settelen, bekijken we dat dan wel."