Junior Planckaert op zoek naar nieuwe liefde op tv: Zo kan je je inschrijven

door: WVDS
Junior Planckaert
Afbeelding bron: Instagram @juniorplanckaert

Junior Planckaert is de jongste telg van de familie Planckaert, maar op liefdesvlak heeft hij zijn match nog niet gevonden. In het nieuwe tv-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’ wil hij de liefde opnieuw een kans geven.

Junior Planckaert voelt zich soms een buitenbeetje in de familie op het vlak van de liefde. “Soms denk ik dat ik een vertekend beeld heb van liefde. Als ik naar mijn familie kijk, zie ik allemaal vanzelfsprekende liefde en langdurige relaties. En dat lijkt bij hen ook zo simpel te gaan.”

“Toen mijn eerste serieuze relatie na acht jaar op de klippen liep, had ik echt het gevoel dat ik gefaald had. Nu wil ik ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstellen. Samen met een relatietherapeute ga ik het avontuur aan dat de zoektocht naar liefde is.”

Junior beseft dat hij niet de grote romanticus is en weet dat hij ook niet de meest extraverte van de familie is. En daar wil Junior graag aan werken. Hij wordt daarbij geholpen door psychologe Sarah Van Pelt, die ook de vrouwen tijdens het traject zal bijstaan.

Wie net als Junior op zoek is naar de liefde en denkt dat deze jongeman misschien wel bij haar past, kan zich vanaf nu inschrijven op een.be/junior.

Download nu de gratis app van Redactie24