Junior Planckaerts vriendin Pauline komt tot confronterend besef: “Het is doorgedrongen”

door: LHX
junior pauline2
Afbeelding bron: Photonews

Eerder dit jaar vond Junior Planckaert opnieuw de liefde, bij Pauline De Vos. Voor haar betekent dat uiteraard dat haar leven drastisch veranderd is.

Van een anonieme HR-consultant naar een lid van de Planckaert-familie: voor Pauline De Vos is 2022 bijzonder ingrijpend geweest. Dat blijkt ook uit een van haar Instagramverhalen.

Daar krijgt ze van een volger de vraag hoe het met haar gaat. "Met mij gaat alles prima, dankje", is haar antwoord. "Net een drukkere periode achter de rug. Het was tijd voor wat rust."

Ook laat ze weten dat ze de voorbije maanden een hele verandering heeft doorgemaakt. Vroeger hield ze niet van nietsdoen, maar ze merkt nu dat ze meer naar haar lichaam moet luisteren en vaker rust moet nemen.

"Het was een mooi jaar op zoveel vlakken, maar het was ook het jaar waarin ik voor het eerst zó werd geconfronteerd met mezelf. En voor het eerst eerlijk was met mezelf, over mezelf", klinkt het. "Het is doorgedrongen hoe belangrijk het is om jezelf op de eerste plaats te zetten... en dat dat niet egoïstisch is!"

Pauline De Vos
Afbeelding bron: Instagram @devospauline