Kijkers van ‘Thuis’ door het dolle heen na wat ze te zien krijgen

door: ASX
Afbeelding bron: VRT/Thuis

“Eindelijk”, zo klinkt het massaal bij de vele kijkers van de populaire Eén-soap. Wat al maanden in de lucht hing, werd gisteravond – tot grote opluchting van velen – eindelijk werkelijkheid; er is een new couple in town!

Of ja, nieuw is veel gezegd. Na een breuk van enkele maanden hebben Viv (Lynn Van den Broeck) en Lowie (Mathias Vergels) terug toegegeven aan hun gevoelens voor elkaar. De vonken spatten dan ook van het scherm.

Het zal de twee acteurs dan ook weinig moeite gekost hebben om de scène geloofwaardig neer te zetten. Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels zijn dan ook in het echte leven een koppel. Dat de twee nu ook opnieuw in de soap een stelletje zijn, stemt heel wat kijkers vrolijk.

“Jullie horen gewoon echt samen”, klinkt het onder meer. Anderen zijn dan eerder gematigd enthousiast. “I love Viv en Lowie, maar hoe lang gaat het nu weer duren?”, reageert een bezorgde fan. Al zou deze verhaallijn wel een andere wending kunnen krijgen volgens iemand anders: “Wordt Viv onverwacht van dit nachtje zwanger?”