Kobe Ilsen bijzonder eerlijk over het vaderschap: Zwangere Hanne Verbruggen reageert

door: LHX
Kobe Ilsen in 'Blind Gekocht'
Afbeelding bron: Play4

Kobe Ilsen en zijn verloofde Sara Vermassen werden in mei ouders van hun eerste kindje, Magnus. In een post op Instagram geeft de presentator een eerlijk beeld van het leven als vader.

Op de foto die Kobe Ilsen deelt, zien we hem met Magnus in zijn armen onder de douche staan. "Met m'n beste vriend voor de eerste keer onder de douche samen", schrijft hij. 

Hij laat weten dat het vaderschap tot nu to een rollercoaster van emoties is geweest. "De eerste weken waren schommelen tussen opperst geluk, besef van een verpletterende verantwoordelijkheid, heel hard zoeken naar een nieuwe balans in onze relatie en afscheid nemen van een oud leven."

Van een roze wolk is er dus absoluut geen sprake. "Maar het wordt mooier en mooier", klinkt het hoopvol. "Groeien in de vaderrol. Een eer om dat te mogen doen voor deze prachtige kerel."

Zijn getuigenis maakt heel wat commentaren los. "Zo heerlijk eerlijk", vindt Nuria Gilizintinova. "Prachtig", vindt ook Dina Tersago. Ook van K3'tje Hanne Verbruggen, die momenteel haar eerste kindje verwacht, komt er een opvallende reactie. "Schoon. Zo puur en oprecht", vindt ze.