Lynn Van den Broeck overdonderd door wat ze te horen krijgt van Mathias Vergels: "Ze is veel"

door: STG
Lynn Van den Broeck - Mathias Vergels
Afbeelding bron: instagram@lynn_vdbroeck

Lynn Van den Broeck speelt in ‘Thuis’ de rol van Vivianne. Ook in het echte leven vormt ze een koppel met Mathias Vergels, die Lowie speelt.

Mathias Vergels vormt al enige tijd een koppel met Lynn Van den Broeck. Al kende hun relatie allesbehalve een vlotte start. “Door de mediastorm rond Mathias’ echtscheiding voelde het alsof ik iets fouts had gedaan door verliefd te zijn op hem", zei Lynn daar al eerder over in Nina.

Vandaag gaat het dan ook de goede richting uit tussen Lynn en Mathias. Op sociale media heeft Mathias mooie woorden klaar voor Lynn.

"Ze is veel, maar nooit teveel. Ze is vrolijk, positief wanneer alles donker lijkt. Ze geeft gas, duwt me naar boven en kijkt altijd twee keer om, zodat ze zeker weet dat ik mee aan boord ben van de belachelijk snelle ratrace waarin we ons soms bevinden met zijn allen", begint hij.

"Ze heelt open wonden met haar guitige glimlach en s’avonds zegt ze dat ze me graag ziet. Als het even moeilijk gaat, maar je hebt elkaar, dan is dat alles. Alles en meer", klinkt het.