Lynn Van den Broeck uit ‘Thuis’ aangeklampt in supermarkt: “Dan voelen mensen zich goed”

door: ASX
Lynn Van den Broeck
Afbeelding bron: Instagram

In ‘Thuis’ gaat Viv (Lynn Van den Broeck) door een rollercoaster van emoties. Ze heeft nog steeds gevoelens voor Lowie (Mathias Vergels), die nu echter alleen oog heeft voor zijn pasgeboren dochter Polly.

In het echte leven vormt Lynn wél een gelukkig koppel met Mathias. Sinds haar acteerdebuut in ‘Thuis’, zo’n vier jaar geleden intussen, wordt de actrice geregeld herkend en aangesproken op haar rol.

“Mensen kijken in de supermarkt altijd in mijn kar ligt”, vertelt Lynn aan Peter Van de Veire en Kim Van Oncen in het Radio2-programma ‘Goeiemorgen morgen’. “Dan kijken ze en zeggen ze: Dat eten komt niet uit de vuilbak, he”, gaat de actrice verder.

Haar personage Viv staat in ‘Thuis’ immers bekend als dumpsterdiver; iemand die eten uit de vuilbak haalt. Veel fans linken haar personage dan ook aan de actrice zelf. “Mensen vinden het dan raar dat ik plots in een supermarkt eten koop”, verduidelijkt Lynn.

“Ik lach daar dan wat mee”, vertelt Lynn. “Dan voelen de mensen zich goed, want dan hebben ze er iets over kunnen zeggen”, besluit de actrice.