Man Van Stephanie Planckaert praat er voor het eerst over: “Moeilijk voor mijn ouders"

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram

Christopher is de man van Stephanie Planckaert. Vanaf morgenavond kan je de hele familie weer op televisie zien.

In de nieuwe reeks zie je Junior zelfs in een Porsche rondrijden.” Je zult zien in de serie dat hij daar niet lang mee rijdt”, lacht Christopher in Het Nieuwsblad. 

“Mensen denken soms dat we de Lotto hebben gewonnen. Nee dus. Onze filosofie is: we werken hard en maken zo weinig mogelijk kosten. Het is niet dat wij ons allemaal een nieuwe wagen kunnen veroorloven, dus kopen we er een met wat werk aan. En sleutelen we zelf. Hetzelfde geldt voor ons huis. Daar zijn we gelukkig net heel handig in.”

Denkt de familie eraan om definitief naar Frankrijk te verhuizen? “Niemand gaat zeggen: We verhuizen morgen naar Frankrijk en jij moét mee. Het is belangrijk dat iedereen zich goed voelt”, legt Christopher uit. 

"Moeilijk voor mijn ouders"

“Vijftien jaar geleden ging ik het huis uit en bij Stéphanie wonen. Mijn ouders hadden het daar een beetje moeilijk mee, ja. Ik had op dat moment ook een troebele relatie met mijn papa, maar dat is nu gelukkig beter.” 

"Maar zij hebben uiteindelijk ook ingezien dat dat me gelukkig maakte. Als je iemands keuze respecteert, komt er ­altijd een oplossing.”