Margriet Hermans neemt geen blad voor de mond over Adriaan Van den Hoof: “Blijkt een driftig manneke te zijn”

door: BCM
Margriet Hermans
Afbeelding bron: Play4

Adriaan Van den Hoof (49) zit in de hoek waar de klappen vallen. Eerder geraakte bekend dat verschillende vrouwen klacht tegen hem neerlegden bij de VRT wegens grensoverschrijdend gedrag.

Adriaan Van den Hoof ondervond meteen de gevolgen. Hij werd aan de kant geschoven als presentator van 'Switch' en schrapte voorlopig ook zijn nieuwe theatervoorstelling.

De VRT motiveerde haar beslissing om Adriaan te vervangen door 'verjonging en vernieuwing' aan te halen. Ze wilden de klachten niet linken aan de wissel van de macht.

Margriet Hermans neemt over de zaak-Van den Hoof geen blad voor de mond. "Als ik tussen de regels lees, blijkt Adriaan een nogal driftig manneke te zijn. En ik vermoed dat dit op de werkvloer ook het geval is geweest", zegt Hermans aan TV-Familie.

"Misschien dat er voor de meeste klachten gebrek aan bewijs is, maar ik denk dat de VRT het zekere voor het onzekere heeft genomen. Iemand blijft natuurlijk wel onschuldig totdat het tegendeel bewezen is", sluit Margriet Hermans af.