Na alle geruchten: Junior Planckaert geeft eindelijk uitsluitsel over relatie met Pauline

door: LHX
Junior Planckaert - Pauline Devos
Afbeelding bron: Instagram @devospauline

Twee jaar geleden leerden Junior Planckaert en Pauline De Vos elkaar kennen. Heel wat Planckaertfans vroegen zich de laatste tijd echter af of ze nog steeds samen zijn.

Op Junior Planckaerts' Instagram zijn er af en toe beelden van rally's te zien, terwijl Pauline De Vos regelmatig foto's post van mode en tripjes met vrienden. Van elkaar hebben ze al een hele tijd niets gedeeld.

Veel mensen stelden zich daar vragen bij. Ze vreesden dat hun relatie na amper twee jaar alweer voorbij was. Nu laat Junior eindelijk weten hoe het juist zit tussen hen.

"Het zijn geruchten die een eigen leven zijn gaan leiden, ze kloppen niét", zegt hij tegen Het Laatste Nieuws. "Pauline en ik zijn nog steeds een koppel, onze relatie verloopt goed.

Samenwonen doen ze wel nog steeds niet. Voorlopig pendelen ze nog tussen Frankrijk, de Ardennen en Celles in Henegouwen, waar Pauline woont. "Dat gaat goed zo", aldus Junior.

Voor de trouwe kijkers van 'Château Planckaert' heeft hij dan ook goed nieuws. In het nieuwe seizoen, dat binnenkort te zien zal zijn op VRT 1, zal Pauline opnieuw haar opwachting maken.