Pauline De Vos neemt opvallend besluit over verhuis naar Frankrijk

door: STG
Junior Planckaert - Pauline Devos
Afbeelding bron: Instagram @devospauline

Pauline De Vos mag zich intussen al bijna een jaar lang de vriendin noemen van Junior Planckaert. Tijdens een vragenrondje op Instagram doet ze een wel heel opvallende uitspraak.

Junior Planckaert en Pauline De Vos leerden elkaar kennen in 'Junior op zoek naar de liefde'. Er was meteen een klik. Intussen is Pauline helemaal omarmd door haar schoonfamilie. Afgelopen zomer stak ze zelfs mee de handen uit de mouwen tijdens de glampingweekends in Frankrijk.

Op Instagram organiseert Pauline dan ook regelmatig een vragenrondje waarin haar volgers meer te weten komen over hun relatie. “Hoe bevalt het je in Frankrijk? Ben je er vaak en zou je het zien zitten om te verhuizen?”, vraagt een volger zich af. Pauline geeft meteen een duidelijk antwoord.

“Frankrijk is een zalig land, als kind ging ik er ook al vaker op reis”, klinkt het. "Nu, op het domein is het echt de rust zelve. Het is er genieten van bos, diertjes, mensen, natuur… Het is daar prachtig en ik kom er helemaal tot rust. Ook de omgeving rond het kasteel is heel erg mooi”, schrijft ze.

Ze geeft ook een opvallende update over hun toekomst. “Hoe de toekomst er zal uitzien, dat zullen we dan wel zien, hé”, aldus Pauline. “Maar of we ons daar goed voelen? Zeker en vast!”, besluit ze.

PaulineDevosInsta01012023a.jpg
Afbeelding bron: Instagram @devospauline