Pauline De Vos verrast Junior Planckaert met prachtige boodschap: "We hebben wat te vieren"

door: LHX
Junior Planckaert en Pauline De Vos
Afbeelding bron: Instagram @juniorplanckaert

Junior Planckaert en Pauline De Vos leerden elkaar kennen in het programma 'Junior op zoek naar de liefde'. Nog steeds zijn ze erg gelukkig samen.

Het is vandaag een bijzondere dag in de familie Planckaert. "We hebben wat te vieren", schrijft Pauline De Vos in haar Instagramverhaal.

Wat er juist aan de hand is? Junior Planckaert is jarig. "31 kaarsjes uitblazen vandaag", aldus Pauline. Met een hele reeks foto's van Junior wenst ze hem een geweldige verjaardag.

"Vandaag dansen we op jou", schrijft ze bijvoorbeeld bij een foto waarop de twee tortelduifjes samen aan het dansen zijn op een exotisch strand. "Op nog veeeeel leuke momenten samen en vele verjaardagen samen", klinkt het ook. 

"31 dikke kuskes voor jou. Blijf doen waar je goed in bent en blijf vooral je leuke zelve. Wat ben ik blij met jou aan m'n zijde. Op zo'n dag mag ik jou ook eens extra bedanken voor ales wat je doet en voor wie je bent. Lief lief, laten we samen het leven vieren." Als dat geen prachtige verjaardagsboodschap is!

Pauline De Vos
Afbeelding bron: Instagram @devospauline