Slachtoffer getuigt met schokkende details over wat Adriaan Van den Hoof met haar deed

door: BCM
Afbeelding bron: Photonews

Als een donderslag bij heldere hemel, geraakte in mei bekend dat presentator Adriaan Van den Hoof beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. 

Adriaan Van den Hoof werd door de VRT meteen aan de kant geschoven als presentator van populaire quiz 'Switch'. Fien Germijns zal hem deze zomer vervangen.

Stilaan komen er veel verhalen naar buiten over de beschuldigingen tegenover Adriaan Van Den Hoof. Zo getuigt een van zijn slachtoffers bij 'Dag Allemaal' met schokkende details.

“Hij beweerde steeds weer dat het hem niet alleen om de seks te doen was. En dat ik hem niet mocht haten zoals de rest van de wereld." De getuige had het steeds moeilijker om steeds klaar te staan voor Adriaan, gewoon omdat hij zin had in seks. 

En Adriaan ging zelfs een stap verder. “Op een ochtend stond de politie aan mijn deur. Adriaan had melding gedaan van een vrouw die hem belaagde, ik dus. Als ik mijn gsm niet opnam, belde hij mij soms tien keer op vijf minuten, en ineens was ik de stalkster. Hij beweerde zelfs dat hij mij niet kende.

En het draaide ook uit op fysiek geweld, beweert de getuige. "We bleven na dat voorval toch afspreken, om het zogezegd uit te praten. Toen heeft hij mij ook geslagen, iets wat nog een aantal keren zou gebeuren.”