Stephanie Planckaert ziet het mislopen bij dochter Elara: "Doe echt mijn best"

door: BCM
Stephanie Planckaert gezin
Afbeelding bron: Showbizz24

Stephanie Planckaert (33) is gelukkig getrouwd met man Christopher Timmerman (35). Ze stapten in 2009 in het huwelijksbootje.

Dat huwelijk tussen Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman bracht ook al drie kinderen voort: Iluna (17), Mageno (15) en Elara (7). Met de jongste spruit heeft Stephanie soms de handen vol.

Stephanie deelt een foto samen met dochter Elara op Instagram. "Haar wassen, drogen en kammen. Van zodra ik deze woorden uitspreek (vooral dat laatste) maakt Elara zich al uit de voeten", schrijft ze erbij. 

Het gezin houdt enorm van lang haar, maar Stephanie zag het ook al eens mislopen. Zo knipte Elara één keer zomaar een stuk uit haar haar. "Ik doe echt mijn best om elke avond een vlecht te maken om de knopen te beperken. Maar eerlijk is eerlijk: we hebben daar niet altijd zin in", klinkt het.

Door het gebruik van een nieuw, duurzaam haarproduct kunnen mama en dochter veel beter om met knopen in het haar. "Een echte verademing voor ons beiden, het kammen wordt (bijna) terug leuk", aldus Stephanie Planckaert.