‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck gaat avontuur aan: “Een nieuwe stap en uitdaging”

door: LHX
Lynn Van den Broeck
Afbeelding bron: Instagram

In oktober kan je in Gent, Hasselt en Antwerpen naar een nieuwe musical gaan kijken: een volledig nieuwe versie van ‘Robin Hood’. Stany Crets schreef het script en de liedteksten. De rol van Marian neemt Lynn Van den Broeck voor haar rekening.

Een opvallende verschijning in de nieuwe musical is Lynn Van den Broeck, die in ‘Thuis’ Viv speelt. Voor haar is het haar musicaldebuut, een spannend moment dus. “Een nieuwe stap en uitdaging, maar wel eentje waar ik heel erg naar uitkijk”, zegt ze in een persbericht van productiehuis Deep Bridge.

Lynn is zelf al jaren fan van musicals. “Een gemeenschappelijke kennis bracht mij in contact met de productie. Er hing een geweldige vibe, waardoor ik onmiddellijk de chemie en goesting vond om samen te werken”, vertelt ze.

Ook de vernieuwende aanpak sprak haar meteen aan. ‘Robin Hood’ mag dan een oud verhaal zijn, oubollig wordt het zeker niet. “Bij de voorstellingen van Deep Bridge is er altijd een hoek af en dat lijkt me zo leuk om te spelen. Het worden frisse, hippe, actieve voorstellingen die vol zitten met gelaagde humor, waardoor iedereen in de zaal zich geweldig gaat amuseren.”