VRT heeft nieuws over 'Château Planckaert': "Alarmerend nieuws bij een medische check-up"

door: COS
Château Planckaert
Afbeelding bron: VRT

Vanaf volgende week start Eén met de najaarsprogrammatie. Opvallend is dat er voorlopig nog geen plek in het uitzendschema is voor de familie Planckaert.

Dat de familie Planckaert de afgelopen weken opnames had voor 'Château Planckaert' konden we zien op de sociale media van de familie. Toch zullen we nog wat langer moeten wachten op nieuwe afleveringen. Pas later in het najaar zal 'Château Planckaert' weer te zien zijn op Eén.

In de nieuwe afleveringen verandert het leven van de familie Planckaert ingrijpend. Het verlies van mémé Clara zorgt ervoor dat het leven van de familie nooit meer hetzelfde zal zijn. Het intieme afscheid was liefdevol, maar haar overlijden valt zwaar en het gemis is groot. 

De familie heeft echter grootse plannen voor de toekomst. De sluiting van de Ardense chambres d’hôtes betekent het einde van een belangrijk hoofdstuk, maar is meteen de spannende start van de horeca-activiteiten in Frankrijk: de eerste Planckaert glamping wordt geboren.

Francesco en Christopher blijven vlijtig leitjes leggen en proberen zo snel mogelijk het dak dicht te krijgen. Junior heeft de liefde gevonden bij Pauline. Zij wordt helemaal ondergedompeld in het familiegebeuren. Eddy krijgt alarmerend nieuws bij een medische check-up. Zijn gezondheid wordt nu een topprioriteit.

'Château Planckaert', later dit najaar te zien op Eén en via VRT MAX