Wow! Kamal Kharmach overladen met lof na eerste aflevering 'Andermans zaken'

door: LHX
Kamal Kharmach
Afbeelding bron: Eén

'Andermans zaken' was de voorbije jaren zo'n succes dat het programma een derde seizoen heeft gekregen. Dat is elke donderdag op VRT 1 te bekijken.

Ook in het derde seizoen van 'Andermans zaken' helpt Kamal Kharmach ondernemers in moeilijkheden. In de eerste aflevering is dat brouwerij Hof ten Dormaal.

Hof ten Dormaal is de enige brouwerij in België waar alle ingrediënten geteeld worden op een boerderij. Ondanks hun bijzondere verhaal ging het niet goed met hen.

In de beginjaren verliep de verkoop goed, maar na een tijd kregen vader André en zonen Jef en Dries hun bier niet meer verkocht. Met de hulp van Kamal slagen ze erin om hun bedrijf weer op de rails te krijgen. Ze versieren zelfs een deal met Delhaize.

Het is nog maar de eerste aflevering, maar er komen al massaal veel reacties van kijkers. En die zijn bijzonder positief.

"Ongelofelijk goed doet Kamal dat, zeg! Chapeau!", schrijven ze op sociale media. "Voor iemand die geen alcohol drinkt heeft hij toch het verhaal rond hun bier goed kunnen overbrengen."

"Ik ben altijd onder de indruk van je toewijding", klinkt het ook. "Je doet dit elke keer schitterend." "Prachtig programma."

"Merci iedereen om te kijken", reageert Kamal op de talloze complimenten. "En vooral ook om de fantastische producten van Hof ten Dormaal te kopen. Het zijn supergepassioneerde vakmensen en ik gun en wens hun het allerbeste."