Aaron Blommaert trekt aan de alarmbel bij makers van 'Familie'

door: COS
Aaron Blommaert als Raven in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Al sinds 2020 is Aaron Blommaert in 'Familie' te zien als Raven. Zijn personage kreeg dit seizoen een uitdagende verhaallijn voorgeschoteld.

In 'Familie' heeft Raven momenteel te kampen met een zware drugsverslaving. Vrijdagavond schittert Aaron Blommaert dan weer als zijn vrolijke zelve in 'The Voice Kids'. Het contrast kan niet groter zijn.

Voor jonge kijkers zou het weleens verwarrend kunnen zijn. Bij 'Familie' heeft Aaron daar dan ook gesprekken over gehad. "Ik was de eerste die zei: 'Jongens, moeten we hier niet even over nadenken?'", vertelt Aaron in Dag Allemaal.

"Op een zeker ­moment gingen we met het script een te duistere kant op. Die aflevering ging net op een vrijdag uitgezonden worden. Dat hebben we dan aangepast", verklapt Aaron.

Waarheidsgetrouw

De uitdagende verhaallijn kwam er op vraag van Aaron zelf. "Ik wilde meer doen met dat personage. Ik voelde dat Raven vooral bedoeld was voor de jongere garde, en dat was leuk voor een tijdje. Maar uiteindelijk heb ik deze verhaallijn voorgesteld."

Aaron ging er absoluut niet licht over. "Ik ben gaan babbelen met mensen die een verslavingsproblematiek hadden, zodat ik m'n rol waarheidsgetrouw kan spelen. Ik krijg er fijne reacties op", aldus Aaron Blommaert.