Aaron Blommaert verklapt per ongeluk of Raven vanavond zal sterven of niet in ‘Familie’

door: PMN
Afbeelding bron: VTM

Het zal je maar overkomen! Net voor de start van de seizoensfinale van ‘Familie’ verklappen of je personage het zal overleven of niet. Het overkwam Aaron Blommaert, die de rol speelt van Raven.

Het wordt een spannende, spectaculaire seizoensfinale. Joris wil een aanslag plegen. We zijn heel benieuwd wat dat gaat geven.

Leen is al vermoord door Joris. Bovendien blijkt hij ook nog eens de vader van Louise te zijn en niet Peter. Het wordt veel in één keer.

Aaron Blommaert was op bezoek bij de ochtendshow van Peter Van de Veire op Radio 2. Het ging daar uiteraard ook over de seizoensfinale van ‘Familie’. Peter wilde weten of Aaron verdwijnt of niet.

“Ik kan natuurlijk niet veel vertellen over de seizoensfinale” reageert de acteur. “Maar er komen spannende tijden aan voor Raven. Meer kan ik niet zeggen.”

Aaron Blommaert verklapt per ongeluk dat Raven de seizoensfinale van 'Familie' zal overleven

“Ik moet zeggen, de eerste twee maanden, want zo ver zitten we al in de opnames, die zijn voor mij toch heel memorabel geworden. Van de afgelopen draaiperiode, wat we hebben gemaakt en zo, en wat we gedraaid hebben. Dat ga ik nooit vergeten!”

Het zet Peter wel aan het denken. “Wacht, nu heb je iets verklapt. Je sprak over de voorbije draaiperiode. Dus je bent nog aan het draaien, dus zit je er dit najaar nog in. Dus dan ga je er niet uit. Ik zou nu gewoon niets meer zeggen, Aaron, dat lijkt mij het veiligste.”