Aaron Blommaert zwijgt niet langer en verklapt groot geheim over Kürt Rogiers: "Ongewone afspraak"

door: STG
Aaron Blommaert als Raven in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Aaron Blommaert speelt al enkele jaren de rol van Raven in 'Familie'. Hij heeft dan ook een bijzondere band met Kürt Rogiers.

Aaron Blommaert timmert volop aan zijn carrière in de media. In het ochtendprogramma van MNM klapt hij voor het eerst uit de biecht over een geheime afspraak met Kürt Rogiers.

Kürt herinnerde Aaron op een wat plagerige maar mysterieuze manier aan een ongewone afspraak die de twee ooit hebben gemaakt en waar ze zelfs een naam voor hebben: het pact van Kalmthout.

“Dit weet inderdaad ­niemand, maar Kürt en ik hebben twee jaar geleden een geheim pact gesloten”, zei Aaron. “Dat gebeurde op een prachtige locatie in Kalmthout, vandaar dat we onze ­afspraak het pact van Kalmthout ­noemen. Wij hebben toen gezworen dat we ons lot aan ­elkaar zouden verbinden. Dus: als de ene ooit met ‘Familie’ stopt, dan doet de ­andere dat ook.”

Een uitspraak die de geruchtenmolen bij de fans ongetwijfeld op gang trekt. Een tijdje geleden gaf Aaron in de podcast "22 Stomme Vragen" van MNM nog aan dat hij de rol van Raven geen jaren meer zal spelen. Volgende week staat de seizoensfinale gepland bij VTM.