Comeback van Gunther Levi in 'Familie' maakt massaal veel reacties los: "Raar"

door: LHX
Gunther Levi in Familie
Afbeelding bron: VTM

Ook tijdens de zomermaanden kan je genieten van 'Familie'. Op VTM GO komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering van de spin-off 'Het ware gelaat van Joris'.

In 'Het ware gelaat van Joris' maken twee ex-'Familie'-acteurs een tijdelijke comeback. De eerste is uiteraard Steven De Lelie, die de rol van Bertje speelde. We zullen te weten komen welke gebeurtenissen tot zijn transformatie tot Joris hebben geleid.

Dan is er nog Gunther Levi. Die speelde maar liefst 23 jaar lang Peter Van den Bossche en maakt na zijn veelbesproken ontslag zijn comeback.

Dat zien de kijkers graag gebeuren. "Dit is echt nostalgisch, twee goeie acteurs van vroeger. 'Familie' gaat dus voor een stukje weer voelen zoals het was", reageren ze op sociale media. "Leuk dat deze twee oude bekenden hun rollen even terug mochten opnemen."

"De eerste keer dat ik uitkijk naar een zomereditie", klinkt het zelfs. "Ik kijk al twee jaar niet meer, sinds de dood van Peter, maar hier ga ik echt wel naar kijken!"

Het is wel duidelijk dat het plotse ontslag van Gunther nog steeds gevoelig ligt bij de kijkers. "Twee jaar geleden hebben de schrijvers de grootste fout gemaakt. Ik denk dat ze daar allang spijt van hebben", wordt er geschreven. "Toch raar... Twee jaar geleden gooien ze hem buiten en nu gaan ze hem terughalen voor zo'n stom zomerstukje."