Eerste kus van Charlotte Sieben en Aaron Blommaert in 'Familie' erg gênant: "Wat ik vreesde, is uitgekomen"

door: LHX
Afbeelding bron: VTM

In 'Lotte gaat diep' praat seksuologe Lotte Vanwezemael met 'Familie'-actrice Charlotte Sieben over vriendschap, relaties en seks. Zo gaat het onder andere over de eerste kus van Louise en Raven.

De eerste keer dat Louise en Raven kusten in 'Familie' was meteen ook de eerste kusscène voor zowel Charlotte Sieben als Aaron Blommaert. De opnames vonden om vijf uur 's morgens plaats na een hele nacht filmen.

"Ik had keiveel stress", vertelt Charlotte. "Ik zou het niet erg vinden als ze zeggen: 'Charlotte, komaan, een beetje meer, je bent wat verlegen.' Maar het ergste is als ze zouden zeggen: 'Oei, Charlotte, rustig.'"

Tijdens het filmen moesten zij en Aaron erg lang kussen. Op een gegeven moment stopten ze, maar Louise dacht dat ze nog verder moesten doen. "Ik pakte hem gewoon weer vast en ik kuste hem weer."

Aaron barstte in lachen uit en zei dat hij eigenlijk wilde stoppen. Charlotte verontschuldigde zich meteen. "Ik leek precies een roofdier", zegt ze beschaamd. "Ik vond dat zó gênant. Wat ik vreesde, is uitgekomen."