'Familie'-actrice Charlotte Sieben in crisis: "Zal moeten weggaan bij al mijn familie en vrienden"

door: LHX
Afbeelding bron: VTM

Charlotte Sieben speelt de rol van Louise Van den Bossche in 'Familie'. Tussen haar personage en Raven zit het op dit moment niet bepaald goed.

Sinds Raven met Jill gekust heeft, is de grote vraag of zijn relatie met Louise het wel overleeft. Niet alleen haar 'Familie'-personage, maar ook Charlotte Sieben zelf zit momenteel in een moeilijke periode. Aan Flair vertelt ze dat ze een heuse quarterlifecrisis beleeft.

Zo gaf ze dit jaar voor de eerste keer haar belastingen in. Ze kreeg daarbij zo'n paniekaanval dat ze even moest gaan liggen. Hoewel ze zich door haar werk bij 'Familie' geen zorgen moet maken over haar financiën, is het toch iets wat haar heel wat stress bezorgt.

Ze vraagt zich bijvoorbeeld af of ze ooit een huis zal kunnen kopen, nu alles zo duur geworden is. "Het zal niet in Leuven zijn, waar ik nu woon, want daar is het onbetaalbaar. Ik ga dus moeten weggaan bij al mijn familie en vrienden", concludeert ze.

Gelukkig laat ze de moed (nog) niet zakken. "Ik probeer in m'n oren te knopen dat voor álles een oplossing is!", klinkt het.