'Familie'-actrice Sandrine André verrast mama die het heel zwaar heeft

door: WVDS
Afbeelding bron: VTM

Iedereen weet ondertussen dat de immens populaire soap 'Familie' haar 30-jarig bestaan viert. En zo worden ook enkele kijkers in de bloemetjes gezet. En deze keer is het wel een heel bijzondere dame die verrast wordt.

Axelle is zichtbaar blij verrast dat Sandrine André met bloemetjes voor haar deur staat. Haar man Kevin legt uit waarom Axelle het verdient om in de bloemetjes gezet te worden.

"Al twee jaar zorg jij constant voor onze twee kindjes die met gezondheidsproblemen kampen en door corona moet je ook van thuis uit werken waardoor je dag in dag uit voor de kindjes hebt gezorgd. Vandaag is het tijd om eens aan jezelf te denken."

Sandrine André neem haar mee naar een schoonheidssalon waar ze zich heerlijk laten verwennen. "Mijn kindjes zijn zeer zorgintensief, want ze hebben longproblemen en ik moet er altijd voor ze zijn. Ik ben voltijds mama", legt Axelle uit. 

Voor deze mama is 'Familie' kijken haar enige dagelijks me-time momentje. "Dan mag niemand mij storen", klinkt het bij Axelle.

Download nu de gratis app van Redactie24