'Familie'-kijkers maken zich erg ongerust: "Breekt mijn hart"

door: LHX
Louise en Raven
Afbeelding bron: VTM

Het zijn heftige tijden in 'Familie': tussen Lars (Kürt Rogiers) en Raven (Aaron Blommaert) gaat het momenteel niet bepaald goed. Het is al tot enkele harde confrontaties gekomen.

Ravens druggebruik begint volgens Lars echt de spuigaten uit te lopen. Wanneer hij in de keuken een joint vindt, is het hek helemaal van de dam. "We kunnen het samen opsmoren", suggereert Raven, maar daar moet Lars niets van weten.

"Er wordt niet geblowd in mijn huis", zegt hij resoluut. "En daarbuiten ook niet." "Fucking pussy", noemt Raven zijn vader, waarop die hem vertelt dat hij een afspraak heeft geregeld bij de psycholoog.

Daar is Raven niet mee gediend. "Ik dacht dat ik je kon vertrouwen, dat je wat meer openminded was. Dat is teleurstellend", is zijn antwoord.

De kijkers van 'Familie' zien het met lede ogen gebeuren. "Het breekt echt mijn hart dat Raven niet meer die lieve, verlegen jongen is. Ik hoop dat het weer goedkomt!", wordt er gereageerd op Instagram.

"Ik vind het heel jammer hoe de verhaallijn van Raven aan het gaan is momenteel", klinkt het ook. "Raven, wat doe je toch?" "Dat Raven zo diep is gevallen..."