Gunther Levi geeft duidelijk signaal aan makers van 'Familie' over mogelijke comeback

door: STG
Gunther Levi in Familie
Afbeelding bron: VTM

Gunther Levi gaf 23 jaar lang gestalte aan zijn personage Peter Van den Bossche in 'Familie'. Hij laat zich dan ook voor het eerst uit over een mogelijke comeback.

Het was zonder twijfel het meest ophefmakende moment van vorig seizoen in 'Familie'. Peter Van den Bossche stierf samen met Marie-Rose in een brand. Een verhaallijn waar de fans niet om konden lachen.

"Ik heb nooit een wrang gevoel gehad. Dat neemt niet weg dat ik de beslissing een beetje raar vond", zegt Gunther. "Ik stond niet achter die beslissing. Ik had ook mijn bedenkingen bij de uitleg dat ze wilden choqueren en een andere kant op wouden gaan."

Gunther Levi krijgt tot op de dag van vandaag nog quasi dagelijks de vraag of en wanneer hij terugkeert. Hij geeft dan ook een opvallend antwoord op die vraag.

Volgens Het Laatste Nieuws zou er in de wandelgangen besproken worden dat sommige personages niet vast, maar eerder sporadisch zullen terugkeren. "Ze hebben mijn nummer, ze kunnen mij altijd bellen, maar daarvoor hoeven ze me niet te bellen", klinkt het duidelijk.