Iedereen in de wolken door geweldig nieuws van Vincent Banic: "Waanzin"

door: LHX
Afbeelding bron: Medialaan

Op 1 en 7 december vindt in het Sportpaleis de 'Studio 100 SingAlong' plaats. Ook Vincent Banic zal er van de partij zijn. 

Tijdens de 'Studio 100 SingAlong' zal het publiek kunnen meezingen met de grootste Studio 100-hits van vroeger en nu. Gert Verhulst kondigde eerder al aan dat er "heel wat verrassende special guests uit het Studio 100-verleden" aanwezig zouden zijn.

Een eerste special guest is al bekendgemaakt. Veertien jaar na de laatste aflevering komt de cast van de immens populaire jeugdserie 'Het huis Anubis' weer samen.

De acteur die daarin de rol van Mick vertolkte, is niemand minder dan Vincent Banic, die we ook kennen van onder andere 'Familie' en '#LikeMe'. Op Instagram deelt hij het blijde nieuws, samen met enkele foto's uit de oude doos. "Het beste kapsel van mijn leven", schrijft hij er ironisch bij.

Zijn volgers zijn in de wolken met het nieuws. "OMG!!! Yes!!!", klinkt het in de reacties. "Episch." "Waanzin." "Ik ben nog steeds in shock!" "Helden van mijn jeugd." "Tickets besteld, ik kijk er enorm naar uit."