Kürt Rogiers erg geschrokken van reacties: "Iedereen in paniek"

door: COS
Kürt Rogiers als Lars in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Het 33ste seizoen van 'Familie' is deze week van start gegaan bij VTM. Woensdag maken we een tijdsprong van twee maanden.

Dinsdag zagen we hoe er een einde kwam aan de relatie van Lars (Kürt Rogiers) en Veronique (Sandrine André). Binnenkort zal Lars met een nieuwe look in 'Familie' verschijnen. Kürt ging deze zomer met de tondeuse aan de slag.

Meestal is het geen goed teken wanneer een soapacteur een nieuwe look debuteert. Denk maar aan Maxime De Winne en Vincent Banic. Bij Kürt lijken we ons geen zorgen te moeten maken.

"Het is er écht niet om gedaan", benadrukt Kürt bij HLN Showbits. "Ineens kreeg ik veel reacties van: 'Oh, dus Lars is toch dood? Help.' Mijn bakkerin in paniek, de poetsvrouw van mijn ouders in paniek. Dus iedereen in paniek."

Lars van de beginjaren

"Het heeft eigenlijk te maken met de heel eenvoudige reden dat ik tegen de mensen hier, ook de mensen van VTM, had gezegd: 'Ik zou weer eens willen gaan naar de Lars van de beginjaren.' En wie zich dat nog herinnert: ik ben eigenlijk zo in het verhaal gekomen", zegt Kürt.

"Omdat hij nu weer single is en op vrijersvoeten staat, dacht ik: misschien is het de tijd en het moment om weer eens het kapsel wat korter te zetten." Voor Kürt alvast een stuk makkelijker 's ochtends in de badkamer.