Kürt Rogiers kan al wat verklappen over seizoensfinale 'Familie' én tijdelijke exit

door: COS
Kürt Rogiers als Lars in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Kürt Rogiers verdwijnt binnenkort als Lars in 'Familie'. Gelukkig gaat het niet om een definitieve exit.

Kürt Rogiers zal even verdwijnen uit 'Familie' als Lars De Wulf. De tijdelijke exit komt de acteur goed uit, want zijn agenda werd een beetje te druk. Kürt zal binnenkort immers 'De Schaal Van Pascale' presenteren, een nieuw VTM-programma over pottenbakken met Pascale Naessens.

Onlangs werd Kürt naar het bureau van de 'Familie'-scenaristen geroepen. Ze vertelden een goed idee te hebben voor het personage Lars. "Maar dat heeft wel wat consequenties", benadrukten ze. Met zijn drukke agenda kon Kürt de plannen alleen maar toejuichen.

Kürt mag natuurlijk nog niets verklappen, maar bekent bij HLN Showbits wel dat de exit te maken heeft met de seizoensfinale die we binnen zo'n twee maanden te zien zullen krijgen.

"Er is bij mij getoetst is of ik watervrees, hoogtevrees of snelheidsvrees had. Dat is allemaal voor de seizoensfinale. En wat er daarna gebeurt? Ja, dat heeft zo zijn gevolgen. Maar het is iets waar ik zo ongelooflijk achtersta en waarvan alle kijkers enorm gaan smullen", aldus Kürt Rogiers.