Kürt Rogiers krijgt opvallende erotische vraag van 'Familie'-regisseur

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Kürt Rogiers speelt al jarenlang de rol van casanova in verschillende series. Hij krijgt dan ook af en toe te maken met opvallende vragen van regisseurs.

Kürt Rogiers speelt vaak een echte loverboy in series. Toch betreurt hij een bepaalde trend in het televisielandschap. Hij doorbreekt dan ook het taboe.

"Ik vind dat leuk en spannend om te spelen", zegt Kürt in Showbits. "Ze bellen mij en dan is het meestal voor dat soort rollen." "Bij soap zie je vaak twee personages waarvan je denkt dat het vonken zal geven. Het is net interessant dat je als kijker denkt dat het nog lang gaat duren. Dat is iets wat ik graag speel."

"Schrijvers zien graag dat ik een seksuele speelvogel ben. Dat vind ik ook spannend in het echte leven", zegt Kürt. "Helemaal in het begin lagen Sandrine en ik nog in ons blootje op elkaar. Toen vroeg de regie om mijn hand op haar tepel te leggen, omdat die niet in beeld mocht, maar de borst wel", zegt Kürt.

Hij vindt het dan ook jammer dat de maatschappij preutser wordt, en dat iedereen voorzichtiger is geworden door alles wat er de laatste jaren gebeurd is. "In die tijd waren er nog geen intimiteitscoaches zoals nu bij de jeugd", klinkt het.