Kürt Rogiers onthult de échte reden van zijn afwezigheid op de set van 'Familie'

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Lars is eindelijk weer terug in 'Familie'. Kürt Rogiers verklapt nu eindelijk ook de échte reden waarom hij even uit de reeks verdween.

Fans van Kürt Rogiers kunnen weer hun hartje ophalen. Lars is helemaal terug van weggeweest. Zijn personage stelt weer orde op zaken in 'Familie'. De komende weken staat er nog heel wat te gebeuren.

Volgens Kürt gaan de kijkers nog schrikken van wat er allemaal nog gaat gebeuren. “Ze gaan er echt van smullen”, vertelt hij enthousiast in Teveblad.

Dat zijn personage op straat zo leeft heeft Kürt gemerkt. Hij kreeg de vraag wanneer hij zou terugkomen ontzettend vaak te horen. Hij doet dan ook een straffe onthulling. 

“Eigenlijk wilden we Lars’ terugkeer een verrassing houden, maar er waren op korte tijd al heel wat personages verdwenen en ik had het gevoel dat we de fans moesten geruststellen”, klinkt het.

Fans moesten echter nooit vrezen voor een definitief vertrek. "Ik had gewoon op een bepaald moment gevraagd om een rustigere periode. Uiteindelijk zijn dat twee maanden geworden, zodat het personage van Sieg een fond kon leggen en de terugkomst van Lars een waar spektakel werd”, zegt Kürt. “Het heeft zijn effect alleszins niet gemist”, klinkt het nog.