Kürt Rogiers wil misverstand rechtzetten over zijn vertrek bij 'Familie'

door: COS
Kürt Rogiers als Lars in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

In 'Familie' moesten we bij de seizoensstart meteen afscheid nemen van twee geliefde personages. Guido (Vincent Banic) verdwijnt achter de tralies en Lars (Kürt Rogiers) is verdwenen na de affaire van Veronique en Koen.

Vincent Banic verdwijnt echt voor onbepaalde tijd uit 'Familie', maar over Kürt Rogiers hoeven fans zich geen zorgen te maken. Hij zal gewoon een tijdje niet te zien zijn, maar wel nog terugkeren. Eerder werd gesproken over een agendaconflict met het nieuwe VTM-programma 'De Schaal van Pascale'.

Dat wil Kürt graag nuanceren op radiozender Joe. "Dat heeft vooral op sociale media veel geleefd. Maar het een heeft echt niks met het ander te maken", legt Kürt uit. "Het is eigenlijk een scenariële keuze geweest en een heel slimme, heel leuke, waar ik volledig achtersta."

Lars zal even verdwijnen om plaats te maken voor een ander personage. "Zodanig dat het in het najaar, als ik terugkom, gaat knetteren. Ik vind dat heel tof. Dat heeft niets met opnames van de 'Familie Claus'-film te maken, noch met 'Nachtwacht', noch met het pottenbakken", aldus Kürt Rogiers.