Peter Bulckaen verklapt het al over toekomst bij 'Familie'

door: STG
Peter Bulckaen
Afbeelding bron: Medialaan

Peter Bulckaen staat al vijftien jaar op de set van 'Familie'. Een mijlpaal voor zijn personage in de soap. In Story doet hij dan ook een opvallende uitspraak over zijn toekomst.

Sinds 2008 geeft Peter Bulckaen al gestalte aan het personage van Mathias Moelaert. In Story maakt de acteur dan ook de balans op over zijn toekomst.

"Er zijn maar weinig professionele acteurs die zoals ik kunnen rondkomen van hun acteerwerk alleen”, beseft Peter. “Velen moeten bijklussen in het onderwijs of de horeca. Ik prijs me enorm gelukkig. Al besef ik dat het morgen ook gedaan kan zijn.”

Al wil dat nog niet meteen zeggen dat we ook afscheid moeten nemen van de acteur. "Er zitten nog heel wat plezante scènes aan te komen, maar ook wat drama, dat gevolgen heeft voor hun relatie", verklapt hij. "Af en toe moet het eens rommelen, anders wordt het saai.”

Hij heeft ook een besluit genomen over zijn toekomst in de reeks. “Voorlopig heb ik er nog nooit aan gedacht om te zeggen: schrijf mij er maar uit”, zegt Peter. “Zolang ze leuke verhaaltjes voor hem blijven verzinnen, is het goed voor mij."