Peter Bulckaen vol bewondering voor 'Familie'-collega Karen Damen: Dit wil hij over haar kwijt

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Op de set van 'Familie' werken Karen Damen en Peter Bulckaen nauw samen. Ze spelen namelijk het koppel Vanessa en Mathias.

Het zijn heftige tijden bij Vanessa en Mathias in 'Familie'. Niet alleen is Mathias aan het herstellen van een hersenbloeding, ook is uitgekomen dat hij Vanessa bedrogen heeft.

Voor Peter Bulckaen is het ongetwijfeld niet simpel om zijn rol te spelen, maar hij doet het met verve. Hij krijgt er heel veel positieve commentaar op van kijkers, en ook Karen Damen is onder de indruk.

"Hij doet dat ongelofelijk goed. En omdat hij het zo goed doet, is het voor mij ook makkelijker om erin te geloven", zegt ze tegen Het Laatste Nieuws.

Het respect is wederszijds, want ook Peter heeft niets dan lof voor Karen. "Bij aanvang zei ze: 'Ik speel gewoon mezelf. Dat is niet acteren.'", herinnert hij zich. 

"Maar als je ziet wat ze ondertussen al heeft gedaan... Ze maakt een heel mooi parcours. Ze werkt ook heel snel, anticipeert en verwerkt... Het is echt wel tof werken met haar", klinkt het.