Sandrine André doet 'Familie'-fans schrikken met beelden vanop de set seizoensfinale

door: COS
Veronique (Sandrine André) in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Véronique (Sandrine André) wordt in 'Familie' niet langer geplaagd door de hallucinaties van Koen (Sieg De Doncker). Maar wat staat haar binnenkort te wachten?

Op sociale media deelt Sandrine André backstagebeelden van 'Familie'. "Setpret. Wat spoken we nu weer uit", schrijft Sandrine bij een foto met tv-zoon Cédric (Yanni Bourguignon). "Moddersnoetjes", klinkt het nog in de hashtags.

Met nog een dikke twee maanden te gaan tot de zomerpauze, lijken ons dit weleens beelden van de seizoensfinale te kunnen zijn. Het lijkt alsof Véronique en Cédric weer een drama staat te wachten. "Dit wordt zó goed", reageert Aaron Blommaert.

Op Facebook speculeren fans alvast over wat er staat te gebeuren met Véronique en Cédric. "Toch niet weer een brand?", klinkt het. "Ze kennen niets anders dan vuur", stelt nog iemand vast.

Op andere beelden zien we ook Yoko (Cyra Gwynth). Cédric en Yoko zijn doorweekt en Yoko heeft warmtedeken om zich heen. "In het kanaal gereden?" of "In de rivier gesprongen en de ander achterna gedoken", bedenken fans zich nog.