Tinne Ceuppens openhartig over toekomst in 'Familie': "Maakt het extra spannend"

door: STG
Tinne Ceuppens
Afbeelding bron: VTM

Tinne Ceuppens is bij het grote publiek vooral bekend van haar rol als Sam in 'Familie'. Haar rol wordt steeds belangrijker nu Mieke nog steeds vermist is in het nieuwe seizoen.

Tinne Ceuppens kreeg het de voorbije maanden hard te verduren. Ze kreeg van de scenaristen de moeilijke taak om te zorgen voor een breuk tussen een powerkoppel als Niko en Mieke.

In Dag Allemaal vertelt ze openhartig over hoe ze onthaald is bij de kijkers van 'Familie'. 

"Ik krijg het gevoel dat ze wordt gesmaakt. Dat leid ik af uit de positieve reacties", klinkt het. "Ik krijg geregeld berichtjes als ‘Kan je een filmpje sturen voor mijn jarige vriendin?’ en zo."

Ze voelt zich dan ook goed bij haar personage. "Sam doet dan ook alles met de beste bedoelingen, ze is zeker geen doortrapte feeks met een verborgen agenda."

Tinne zelf is dan ook niet vies om af en toe eens te springen in het leven. “Gaan acteren is één van die sprongen. Want België is een klein land met veel ambitieuze mensen. Dat maakt het extra spannend."

Ook op privévlak weet de actrice te zorgen voor de nodige uitdaging. "Ik heb een zoon, Lewis. Je weet niet wat er allemaal op je afkomt als je aan kinderen begint. Maar mijn vriend en ik zijn er volledig voor gegaan.”

Tags Familie