Gert Verhulst is er niet goed van: “Marie was bijna dood”

door: LHX
Viktor, Marie en Gert Verhulst en Ellen Callebout
Afbeelding bron: Instagram @deverhulstjes

In de eerste aflevering van ‘De Verhulstjes’ zagen we hoe Gert Verhulst en zijn familie naar hun buiterverblijf in Saint-Tropez rijden. Onderweg verblijven ze een nachtje in een B&B.

“Ik vond het een heel gezellige B&B en het was daar leuk”, vertelt Marie Verhulst. “Maar toen kwam Snuff”. Snuff is de hond van de eigenares van de B&B. Wanneer hij kennismaakt met Marcel en Leo, de honden van de Verhulstjes, gaat het helemaal fout.

Wanneer Leo Snuff ziet, gaat hij er meteen achteraan. Marie, die op een stoel zit en Leo aan de leiband vast had, gaat met stoel en al tegen de grond.

“We hadden haar nochtans gewaarschuwd. Marie, pas op, die hond is sterk. Hou hem goed vast” zegt Viktor Verhulst. “Dat heb je met Marie, die gelooft dat niet”, vult Gert Verhulst aan.

Marie valt gelukkig op het gras en komt er met de schrik van af. Zij en haar broer krijgen meteen de slappe lach. Hun vader ziet het ernstiger in. “Marie was bijna dood”, zegt hij. “Als ze verkeerd was neergekomen, op haar nek of zo. Dan had Leo een moord op zijn geweten."