Nieuwe ‘bachelor’ Fabrizio Tzinaridis al overspoeld door negatieve commentaren: “Hebben jullie echt niets beters te doen?”

door: LHX
fabrizio
Afbeelding bron: Play4

Na Elke Clijsters zal volgend jaar Fabrizio Tzinaridis op zoek gaan naar een lief in het programma ‘De bachelor’. Het nieuws is nog maar niet bekend gemaakt en hij wordt al overladen door kritiek.

Fabrizio Tzinaridis is bekend als ex-vrijgezel in ‘Temptation Island’. Volgens velen doet hij niet mee aan ‘De bachelor’ om een vrouw te vinden, maar enkel en alleen voor de aandacht.

Die negatievelingen dient hij van een duidelijk antwoord in een filmpje op Instagram. “Hebben jullie echt niets beters te doen?”, vraagt hij. “Ik kan niet geloven dat iemand zijn of haar kostbare tijd gebruikt om iemand anders de grond in te boren.”

Gelukkig kan hij de kritiek van zich afzetten. Hij neemt zich voor om zich er niet slecht over te voelen en het gewoon naast zich neer te leggen, zegt hij. Ook wil hij de mensen die wél positief zijn over zijn deelname bedanken. “Daar trek ik me aan op”, klinkt het.