Tobias erg geschrokken van Grace en Kristof in 'Big Brother': "Dat ik dat niet gezien heb"

door: COS
Tobias in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Grace en Kristof moesten tijdens 'Viewers Week' Secret Missions uitvoeren. Per geslaagde missie kregen ze 500 euro voor de Jackpot. Kristof kocht met de 1.000 euro die ze verdienden een immuniteitspin.

Grace en Kristof vertelden hun medebewoners woensdag over hun geheime missies. Tobias reageerde verrassend teleurgesteld. Niet omdat Kristof met geld voor de pot een pin kocht, maar omdat ze tegen hem gelogen hebben.

"Ik voel me echt stom. Ik ben heel blij voor jullie, maar gewoon dat jullie zo in mijn gezicht hebben gelogen en ik dat niet gezien heb... Ik neem het jullie niet kwalijk, maar ik neem het mezelf kwalijk dat ik het niet gezien", zegt hij.

Kijkers van 'Big Brother' vinden de reactie van Tobias overdreven. "Tobi stond in m'n top 5 maar is daarin nu flink gezakt. Hij is zo serieus en een zeur geworden", lezen we op Facebook. "Dat is echt een klein kind, die Tobias."

"In het begin was hij mijn favoriet, maar dat is hij al lang niet meer", merkt iemand op. "De echte Tobias zie je daar niet. Die speelt al vanaf dag 1 een rolletje van de ideale schoonzoon." En: "Zijn ware aard komt boven."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina