Viktor Verhulst en Kobe Ilsen stellen eerste single voor tijdens ‘Tien Om Te Zien’: “Veel zenuwen”

door: ASX
Kobe Ilsen - Viktor Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat bijzonder hard voor Kobe Ilsen en Viktor Verhulst. De twee gingen vijf jaar geleden, bij wijze van grap, samen achter de draaitafel staan. Intussen zijn Ilsen & Verhulst uitgegroeid tot een begrip in de internationale dj-scène. Morgen draaien ze zelfs een set op Tomorrowland.

Het duo mag schitteren op een podium waar ook wereldsterren als Paris Hilton, Afrojack en Dimitri Vegas & Like Mike later op de avond het beste van zichzelf zullen geven. Een enorme eer voor de twee. En er is nog meer goed nieuws voor de fans.

Viktor en Kobe hebben hun eerste eigen single uitgebracht, getiteld Nu staan we hier. Op vrijdag 4 augustus stellen ze hun nummer voor het eerst voor tijdens ‘Tien Om Te Zien’. Een bijzondere ervaring, vertellen ze in Het Laatste Nieuws.

“Ik had meer zenuwen voor TOTZ dan voor Tomorrowland,” bekent Viktor. “Hoe kleiner het publiek, hoe zenuwachtiger ik word”, aldus de zoon van Studio100-baas Gert Verhulst. Ook voor Kobe Ilsen werd het een unieke ervaring. “Als kind stond ik nog op het publiek. Dat ik hier nu zelf op het podium mag staan, is heel speciaal!”