19-jarige vrouw steekt vader (33) van 3 kinderen levend in brand bij inbraak

door: Redactie
emma
Afbeelding bron: Montgomery County Jail

Emma Presler, een meisje van 19, werd gearresteerd en opgesloten in de gevangenis. Ze wordt ervan beschuldigd een man in brand te hebben gestoken. Het is al de tweede keer dat ze van moord wordt beschuldigd, meldt Fox26.

Emma Presler brak in bij het huis van Devin Graham op 6 augustus in het Amerikaanse Houston. De tiener gooide een ontvlambare vloeistof over Devin en stak de man daarna in brand. Ook zijn vriendin Karissa was in het huis op dat moment en liep ernstige brandwonden op.

Het koppel geraakte uit de brand, maar de 33-jarige Devin, vader van 3 kinderen, overleed enkele dagen later in het ziekenhuis. Zijn vriendin Karissa (26) liep zeer ernstige brandwonden op en herstelt nog steeds.

Het is niet de eerste keer dat de 19-jarige Emma van moord wordt beschuldigd. Vorig jaar werd ze al beschuldigd van de moord op de 20-jarige Sierra Rhodd. Die werd doodgeschoten in haar bed door een kogel die vanuit een auto werd afgevuurd. De rechter oordeelde dat er voor die moord onvoldoende bewijs tegen Emma was.

Tags houston