Meisje (16) verlamd nadat vriendje haar neersteekt: "Zal ik allemaal nooit meer kunnen doen"

door: STS
Politie - zwaailicht
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een tienermeisje is door haar voormalige vriendje aangevallen met een mes. Het 16-jarige slachtoffer werd zeven keer gestoken.

Het meisje deed daarna of ze dood was, tot de jongen vertrokken was. Ze werd vier uur later aangetroffen door een wandelaar met een hond.

Het slachtoffer, uit het Engelse Benhall, overleefde de steekpartij, maar is deels verlamd. Ze is beperkt in haar bewegingen door de messteken die ze in haar nek kreeg toegediend.

"Soms voelt het allemaal niet echt aan, alsof ik in een film of een tv-show zit", sprak het meisje in een videoboodschap die in de rechtbank werd afgespeeld.

"Ik was zo bang. Ik wilde niet dat hij zou winnen. Als ik gestorven was, had hij gewonnen", citeert The Sun. "Ik wil weten waarom hij het gedaan heeft. Ik denk dat het mijn fout moet zijn, maar ik weet niet wat ik verkeerd gedaan heb."

"Ik zal nooit meer mijn papa kunnen verslaan in een loopwedstrijd. Ik zal nooit meer cricket kunnen spelen op het strand."

De 17-jarige dader is tot levenslang veroordeeld nadat hij de moordpoging toegaf. Hij zal minstens twaalf en een half jaar opgesloten blijven.