Ongerustheid in Wallonië nadat vier kinderen in twee dagen tijd verdwenen zijn: “Ze zijn in gevaar”

bron: VTM-Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Child Focus
Er is ongerustheid ontstaan in Wallonië. In twee dagen tijd zijn er vier kinderen vermist.

Jordan Gamot (11) en zijn zus Jade Gamot (8) uit Moeskroen zijn sinds woensdag vermist. Voor elk werd er een opsporingsbericht opgesteld, kwam VTM-Nieuws te weten. De jongen, die normaal gebouwd is, 1.40 meter groot is en donker kastanjebruin haar heeft. En een ander over zijn zusje van 1.32 meter, dat meer tenger is en blond haar heeft.

De ongerustheid is groot want er zijn vermoedens dat de moeder haar kinderen heeft meegenomen. De moeder verkeert in een emotioneel moeilijke toestand. Daarom is er een 'child alert' van kracht, wat wil zeggen dat de kinderen in gevaar zijn.

Nog twee meisjes vermist
Verder zijn er in Bergen nog twee kinderen verdwenen. Het gaat om twee meisjes van 13 jaar. Athénaïs Debonnet (13) is 1 meter 60 groot en heeft een normale lichaamsbouw. Ze heeft bruin haar in paardenstaart, dat is geschoren aan de zijkanten. Ze draagt een donkerblauwe joggingbroek en een kaki vest.

Ook Althéa Scandella (13) is 1 meter 60 groot en heeft een tengere lichaamsbouw. Ze heeft bruin haar, in een staart. Het meisje draagt een bril, een sweater met kap en een kaki broek.