VTM

Autoriteiten in Oman zeggen doodsoorzaak gevonden te hebben van Avicii. Er is ook nog verrassend nieuws opgedoken over de topdj

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De autoriteiten in het Arabische vakantieland Oman hebben intussen al verschillende autopsieën uitgevoerd op het lichaam van Tim Bergling, ofwel Avicii. Er is ook nog verrassend nieuws uitgelekt over de overleden dj.

De autoriteiten in Oman hebben twee autopsieën uitgevoerd, zo staat te lezen in Het Nieuwsblad. Ze zeggen ook te weten wat de doodsoorzaak is, maar willen die voorlopig niet mededelen. Wel was geweten dat zijn ­leven als wereld-dj - altijd reizen, 's nachts werken, weinig slapen, veel drank en andere middelen - Avicii sloopte.

De familie van de wereldberoemde dj is kapot van verdriet. Ze zijn naar Oman gereisd om het lichaam later deze week terug naar Zweden te begeleiden.

Intussen is er ook nog verrassend nieuws opgedoken. Zo had Avicii net een nieuw album klaar. De muziekbaas van de dj zegt dat hij eerst gaat overleggen met de ouders, alvorens hij het album eventueel op de markt zal brengen.