VTM

Martine Prenen moet behandeling ondergaan: Dit is er aan hand

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Sean Dhondt kreeg heel wat kritiek nadat hij een IV-behandeling onderging. Die zou hem een energieboost geven.

En nu ligt er opnieuw een bekende Vlaming onder voor omwille van een alternatieve behandeling. De 54-jarige Martine Prenen onderging een laserbehandeling. Ze zweert bij een natuurlijke levenswijze en heeft net `Forever Young' uit, haar nieuwe gezondheidsgids vol tips, tricks en recepten. Onlangs liet Martine een huidverstevigende laserbehandeling uitvoeren. Iets wat ze deelde met haar volgers op Facebook.

Dat zorgde voor heel wat kritiek. De laserbehandeling diende om haar huid te verstevigen. “Het is een laserbehandeling en die vind je niet in de natuur. Een huidcrème om je te beschermen vind je óók niet in de natuur. Deze behandeling stimuleert het natuurlijke collageen, en leek mij fijner dan in m'n gezicht te laten spuiten en prikken. En kijk, ik heb mijn strakke kaaklijn terug! (lachje) Wees gerust: vergif en onnatuurlijk spul wil ik niet in m'n lichaam.”

"Da's de enige manier om het probleem aan te pakken"

“Ik vind deze discussie best interessant', zegt ze. “Iedereen mag een mening hebben. Maar uiteindelijk doe je met je lijf wat je wil. Ja, ik draag een gezonde levensstijl uit, met als pijlers voeding, bewegen en je ontspannen. Maar je kan ook hulp zoeken bij mensen die ergens in gespecialiseerd zijn. Omdat ik last heb van pigmentvlekken, heb ik al eens een laserbehandeling ondergaan. Da's de enige manier om dit probleem aan te pakken.”