VTM

Eveline Hoste niet gerust over haar tienerdochter Héléne-Victoire: “Er zijn mensen die slechte bedoelingen hebben met haar”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Eveline Hoste (37) houdt nauwlettend in de gaten waarmee haar dochter Héléne-Victoire (12) mee bezig is. Afgelopen zomer maakte zich nog zorgen over haar.

“Mijn dochter heeft een account op Instagram”, licht Eveline toe bij TV-Story. “Die account is wel privé. Helaas kregen we afgelopen zomer te maken met mensen die slechte bedoelingen hebben met Héléne-Victoire.”

“We waren Thibaut Courtois tegen het lijf gelopen. Ik had een foto gepost met hem en Héléne-Victoire op de sociale media. Plots kreeg ze heel wat vriendschapsverzoeken van onbekende volwassen mannen die de foto gezien hadden. Sommigen stuurden zelfs berichtjes met hartjes!”

“Zo onschuldig vind ik dat allemaal niet meer. Die verzoeken heeft ze uiteraard allemaal geweigerd. We hebben haar ook duidelijk gemaakt dat de persoon aan de andere kant niet is wie hij zegt dat hij is. Héléne-Victoire ziet er wel ouder uit, maar het blijft een kind.”