VTM

Zoon van Günther Neefs is heel duidelijk: “Sorry, maar ik heb niet de behoefte om daarover te praten en mijn papa ook niet”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Len Neefs is één van de jongeren die we aan het werk zien in ‘Jong Geweld’ op VTM. Hij is de zoon van zanger Günther Neefs.

Günther heeft twee zonen. Hij geeft ze dezelfde gouden raad. “Ik denk dat het belangrijk is om een evenwicht te vinden tussen het rationele en het emotionele”, zegt de zanger in Dag Allemaal. “Ja, er gebeuren soms vreselijke dingen, maar wij proberen vooral de positieve kant te zien. Met janken kom je geen stap vooruit.”

Günther was in zijn jeugdjaren betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Zijn vader Louis en moeder Liliane kwamen daarbij om het leven. Günter lag vier dagen in de coma en moest maandenlang revalideren. “Ik ben niet de persoon die lang stil blijft staan bij bepaalde gebeurtenissen, ook al zijn die soms hard.”

Len zegt dat er thuis nooit over zijn grootvader wordt gesproken. “Ik ken het verhaal wel en ik weet wat er toen gebeurd is. Maar ik heb niet de behoefte om daarover te spreken en mijn papa ook niet.”

“Mijn kinderen hebben hun grootvader ook nooit gekend, hé”, merkt Günter nog nop.