VTM

Ella Leyers maakt einde aan haar relatie met Faisal: 'Hier is meer aan de hand'

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Ella Leyers (30) en StuBru-dj Faisal Chatar (28) zijn geen koppel meer. Dat verrassende nieuws staat vandaag te lezen in Dag Allemaal.

Het is niet duidelijk waarom de twee niet meer samen zijn. Ook Ella's moeder weet niet wat er aan de hand is. "Het enige dat ik weet is dat niet ze meer samen zijn", zegt moeder Anne. "Waarom ze uiteen weet ik niet. We wonen niet onder hetzelfde dak, hé."

Het weekblad insinueert trouwens dat er wel eens meer aan de hand kan zijn. De laatste tijd doken er op Ella's account op de sociale media heel wat video's en foto's aan de zijde van Nathan Ambach, de zoon van Paul 'Boogie Boy' Ambach. Samen deden ze een roadtrip.

De familie Ambach en de familie Leyers zijn goed bevriend. Het zou dus niet onlogisch zijn mocht Ella met hem een relatie begonnen zijn. "Maar daar geloof ik niets van", reageert moeder Anne. "Ze kennen elkaar al heel lang, da's waar. En ja, ze is hem al eens gaan opzoeken in Zuid-Afrika, waar hij meestal verblijft. Maar een relatie? Daar geloof ik niet in want Nathan een verstokte vrijgezel."

Nathan's vader Paul Ambach zegt ook dat hij van niets weet. "Ik weet niet of mijn zoon een relatie heeft met Ella. Ik ben daar in ieder geval niet van op de hoogte", luidt het.