Koen Wauters heeft verrassende beslissing genomen over bekende Vlaming

bron: Dag Allemaa
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Koen Wauters duikt binnenkort de opnamestudio in. Er komt dit jaar immers nog een nieuw album van Clouseau.

En daarnaast gaat Koen ook nog een duet zingen met Isabelle A. “Toen ik het nummer voor het eerst beluisterde, hoorde ik in de tweede strofe in gedachten gewoon Koens stem”, zegt Isabelle A in Dag Allemaal. 

Dus heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en Koen gebeld. Wat later belde hij terug, hij zei dat hij heel erg gepakt was door de tekst en dat hij het heel graag wou doen.”

Duet
Dat is wel verrassend want normaal gezien is Koen zuinig met het zingen van duetten. “Ik heb er in heel mijn carrière maar drie gedaan, denk ik”, reageert Koen. “Met Ingeborg hebben we ‘Verlangen’ gezongen op het debuutalbum van Clouseau. Elf jaar geleden was er ‘You Are the Reason’ met Sarah. En ik heb ooit een duetje gedaan met Frank Boe?en, ‘De verleiding’. En nu Isabelle.” 

Spijtig
“Ja, want ze verdient dat duwtje in de rug. Toen we samen in ‘Liefde Voor Muziek’ zaten, was iedereen het erover eens dat ze zo goed was en dat het jammer was dat ze niet meer zoveel succes had. Het zou een beetje spijtig zijn als ik nu had gezegd: ‘Sorry Isabelle, voor jou heb ik geen tijd.’ Daar is ze te goed voor. Was het nu een flutnummer geweest, ja, dan had ik misschien getwijfeld. Maar ik vind het een sterk nummer.”